Steun en bandage

Voor al onze bandages werken wij met de merken PUSH, Bauerfeind en Bota, drie topspelers in de markt van steunverlenende producten. U kunt deze producten vrij aankopen in de winkel of kunt deze bekomen op voorschrift van een specialist. In dit laatste geval zal onze bandagist alle documenten opmaken die u daarna moet bezorgen bij uw mutualiteit teneinde te kunnen genieten van een tussenkomst.

Bauerfeind Bandages & Orthesen

Of het nu gaat om het spronggewricht, de knie, de wervelkolom, de hand, de elleboog of de schouder: als Uw gewrichten pijn doen, helpen Train actieve bandages van Bauerfeind. Ze bestaan uit een rekbaar, ademend breiwerk met elastische pelotten. Ze geven steun en masseren het gewricht bij elke beweging. Dit stimuleert de doorbloeding en ondersteunt het genezingsproces. U kunt ze gemakkelijk aantrekken en ze knellen niet.

 

Orthesen worden voornamelijk gebruikt als een aangetast gewricht geleiding, stabiliteit of immobilisatie nodig heeft. Stabiele orthesen van de productgroep Loc® ontlasten en ondersteunen; functionele orthesen van de productgroep SecuTec® helpen om de beweeglijkheid te herstellen. SofTec® multifunctionele orthesen kunnen vast of beweeglijk worden ingesteld – afhankelijk van wat Uw therapieplan vereist.

Bota bandages

Bota is een Belgische fabrikant van therapeutische kousen en bandages, met meer dan 60 jaar ervaring. Door wetenschappelijk research zoeken zij steeds naar medisch varantwoorde bandages waarbij de patient centraal staat. Bota bandages zijn kwaliteitsproducten met een uitstekende kwaliteit-prijsverhouding.