Over ons

ZOWiZO Zorgwinkel Zonhoven werkt alleen met de grootste en beste merken in de sector en kan voor alle producten de hoogste kwaliteitseisen voorleggen. Alle producten werden uitvoerig getest en geselecteerd op een correcte prijs-kwaliteitverhouding.

 

Om u maximaal te dienen zal ZOWiZO Zorgwinkel Zonhoven elke dag open zijn, ook zaterdag,(zie openingsuren) .Bent u moeilijk te been of lukt het niet zo best met verplaatsingen dan kunt u gebruik maken van de leveringsservice die wij voor u garanderen. (binnen de 24u, met uitzondering van zondagen).

Ook verpleegkundigen en andere professionals zullen hun gading bij ZOWiZO Zorgwinkel Zonhoven vinden. Naast het ruime assortiment aan medische hulpmiddelen kunnen zij terecht voor alle verpleegkundige producten die zij nodig hebben bij de uitvoering van hun dagelijkse taken. In een aparte ruimte bieden wij steriel materialen aan die vereist zijn bij verpleging van patienten en verzorging van allerlei wonden.

 

Incontinentiemateriaal, steunverbanden, comfortschoenen, rollator en looprekjes, rolstoelen, steunkousen, verzorgingsbedden,..... dat en veel meer vindt u bij ZOWiZO Zorgwinkel Zonhoven.


Openingsuren

maandag 9:30 - 18:00

dinsdag 9:30 - 18:00

woensdag 9:30 - 18:00

donderdag 9:30 - 18:00

vrijdag  9:30 - 18:00

zaterdag Gesloten

zondag Gesloten

Onze gegevens

Kapelhof 6 te 3520 Zonhoven

Telefoon: 011/76 57 31

E-mail: info@zowizo.be

Website: www.zowizo.be